Alles in 1: schoonmaak van A tot Z voor kantoren

In onze vorige blog – ‘Waarom professionele schoonmakers inschakelen voor uw bedrijf’ – waren we het er al over eens dat een schone hygiënische werkomgeving belangrijk is voor uw werknemers. Dit omdat het onder meer hun productiviteit verhoogt en een goede hygiëne ziekteverzuim voorkomt. Daarnaast zorgt een schone aanblik van uw bedrijf zeker ook voor een goede indruk bij uw potentiële klanten.

Van wc-rollen tot schoonmaakdoeken

Ook waren we het erover eens dat een professionele schoonmaker u zowel tijd als geld bespaart, niet in de laatste plaats omdat hij of zij precies weet wat er in uw bedrijf gedaan moet worden. Hierdoor wordt er altijd snel en efficiënt gewerkt en worden de juiste middelen op de juiste plek en op het juiste moment gebruikt. Een professionele schoonmaker van Schoonmaakbedrijf De Toekomst biedt u echter nog veel meer voordelen. Zo kunt u bij ons terecht voor een alles-in-1-schoonmaakervaring. Een uniek concept voor schoonmaak van A tot Z. Dit betekent dat we, naast de schoonmaak zelf, alle artikelen die nodig zijn om een kantoor te onderhouden aan uw bedrijf leveren. Hierdoor ontzorgen we u volledig op schoonmaakgebied. U hebt letterlijk geen omkijken meer naar het bestellen van wc-rollen, schoonmaakdoeken of schoonmaakmiddelen. Wij houden alles in één hand en dat scheelt u een flinke hoop tijd en administratie.

Alles-in-1-schoonmaakservice
Bij onze alles-in-1-schoonmaakservice hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij werken zo milieubewust als mogelijk is en we proberen dan ook altijd de goede balans te vinden tussen hygiëne en milieu. Uiteraard gaan we uit van een optimale hygiëne maar we gebruiken bijvoorbeeld geen schadelijke chemicaliën en we streven naar zoveel mogelijk recyclebare producten, zoals handdoekjes en wc-papier.

Kortom, bij Schoonmaakbedrijf De Toekomst gaan we voor schoonmaak in de breedste zin van het woord. We zorgen voor schone hygiënische ruimtes, maar ook voor alle aanverwante diensten en we doen dat milieuvriendelijk tegen de beste prijs.
Natuurlijk wist u het al, schoonmaken is dagelijks terugkerend maatwerk. En dat doen we graag. Wilt u meer weten over onze alles-in-1-schoonmaakservice, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij Schoonmaakbedrijf De Toekomst in de regio Kennemerland helpen we u graag aan een schone kantoorruimte!

Feed