• Alles in 1: schoonmaak van A tot Z voor kantoren
  05/12/2019
  Alles in 1: schoonmaak van A tot Z voor kantoren

  In onze vorige blog – ‘Waarom professionele schoonmakers inschakelen voor uw bedrijf’ – waren we het er al over eens dat een schone hygiënische werkomgeving belangrijk is voor uw werknemers. Dit omdat het onder meer hun productiviteit verhoogt en een goede hygiëne ziekteverzuim voorkomt. Daarnaast zorgt een schone aanblik van uw bedrijf zeker ook voor een goede indruk bij uw potentiële klanten.

  Lees meer
 • Alles over glasbewassing met osmosewater
  08/11/2019
  Alles over glasbewassing met osmosewater

  Het is belangrijk dat uw bedrijfspand een frisse uitstraling heeft en stralend schone ramen dragen daaraan bij. U kunt natuurlijk zelf met een sopje en een zeemlap aan de slag, maar dit kost veel tijd. Tijd die u beter aan het runnen van uw bedrijf kunt besteden! Bovendien weet u uit ervaring waarschijnlijk wel dat het lastig kan zijn om een perfect streeploos resultaat te behalen. Het inhuren van een professionele glazenwasser die gebruikmaakt van osmosewater is daarom vaak een betere oplossing. Lees verder voor meer informatie over de voordelen van professionele glasbewassing met osmosewater.

  Lees meer
 • Waarom professionele schoonmakers inschakelen voor uw bedrijf?
  19/07/2019
  Waarom professionele schoonmakers inschakelen voor uw bedrijf?

  Een schone, hygiënische werkomgeving is essentieel voor uw werknemers en geeft een goede indruk aan bijvoorbeeld potentiële klanten. Het schoonmaken van uw bedrijfsruimte is dan ook een dagelijks terugkerende klus, waarbij nog

  behoorlijk wat komt kijken. U kunt natuurlijk zelf een schoonmaker in dienst nemen, maar het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf biedt diverse voordelen. Wij vertellen u er graag meer over.

  Lees meer