• Professionele schoonmaak Persoonlijke schoonmaak door de professional
  09/02/2022
  Persoonlijke schoonmaak door de professional

  Iedereen vindt het fijn om in een schone omgeving te verblijven. Of dit nu thuis is, op kantoor, in een zorginstelling of in de sportschool: een schoon en frisse ruimte is niet alleen prettig in aangezicht, maar is ook gezond. Nu is goed schoonmaken een steeds terugkerende bezigheid, want binnen no time zit er weer ergens een laagje stof op, zijn de toiletten weer vies en zitten er vette vingerafdrukken op tafels en deuren en dat is niet ieders hobby.

  Lees meer
 • Corona schoonmaak Schoonmaak na corona
  09/01/2022
  Schoonmaak na corona

  Dachten we een paar maanden geleden nog dat we grotendeels van de opgelegde beperkingen door het coronavirus verlost waren, niet blijkt minder waar. Het virus laait weer flink op en de regering heeft opnieuw maatregelen afgekondigd, die besmettingen zoveel mogelijk moeten voorkomen. Een van die maatregelen, thuiswerken als dit kan, is wederom de norm. Dit betekent concreet dat veel kantoorruimtes weer meer leegstaan en dat hier, als deze niet grondig schoongemaakt worden, schimmels, bacteriën en virussen de kans krijgen zich flink te vermenigvuldigen. Dit met alle ziekmakende risico’s van dien.

  Lees meer
 • Tapijtreiniging Waarom professionele tapijtreiniging
  09/12/2021
  Waarom professionele tapijtreiniging

  Iedereen die tapijt of vloerbedekking op de vloer heeft liggen, kent het wel; er loopt iemand met modderschoenen of erger overheen, de hond stoot een kop koffie of een glas rode wijn van de tafel en langzamerhand ontstaan er kringen en vlekken die ontsierend zijn en die niet meer te verwijderen zijn. Vlekken die op een gegeven moment gaan opvallen en waar u zich aan gaat ergeren, zeker in de winter wanneer u vaker binnen zit.

  Lees meer
 • Alles in 1: schoonmaak van A tot Z voor kantoren
  05/12/2019
  Alles in 1: schoonmaak van A tot Z voor kantoren

  In onze vorige blog – ‘Waarom professionele schoonmakers inschakelen voor uw bedrijf’ – waren we het er al over eens dat een schone hygiënische werkomgeving belangrijk is voor uw werknemers. Dit omdat het onder meer hun productiviteit verhoogt en een goede hygiëne ziekteverzuim voorkomt. Daarnaast zorgt een schone aanblik van uw bedrijf zeker ook voor een goede indruk bij uw potentiële klanten.

  Lees meer
 • Alles over glasbewassing met osmosewater
  08/11/2019
  Alles over glasbewassing met osmosewater

  Het is belangrijk dat uw bedrijfspand een frisse uitstraling heeft en stralend schone ramen dragen daaraan bij. U kunt natuurlijk zelf met een sopje en een zeemlap aan de slag, maar dit kost veel tijd. Tijd die u beter aan het runnen van uw bedrijf kunt besteden! Bovendien weet u uit ervaring waarschijnlijk wel dat het lastig kan zijn om een perfect streeploos resultaat te behalen. Het inhuren van een professionele glazenwasser die gebruikmaakt van osmosewater is daarom vaak een betere oplossing. Lees verder voor meer informatie over de voordelen van professionele glasbewassing met osmosewater.

  Lees meer
 • Waarom professionele schoonmakers inschakelen voor uw bedrijf?
  19/07/2019
  Waarom professionele schoonmakers inschakelen voor uw bedrijf?

  Een schone, hygiënische werkomgeving is essentieel voor uw werknemers en geeft een goede indruk aan bijvoorbeeld potentiële klanten. Het schoonmaken van uw bedrijfsruimte is dan ook een dagelijks terugkerende klus, waarbij nog

  behoorlijk wat komt kijken. U kunt natuurlijk zelf een schoonmaker in dienst nemen, maar het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf biedt diverse voordelen. Wij vertellen u er graag meer over.

  Lees meer