DE GESCHIEDENIS VAN ONS SCHOONMAAKBEDRIJF IN Assendelft

Schoonmaakbedrijf De Toekomst is een echt familiebedrijf. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers elke dag met plezier naar hun werk gaan en dat onze klanten tevreden zijn.

Familiebedrijf in Assendelft

Schoonmaakbedrijf De Toekomst is een gerenommeerd familiebedrijf dat in 1962 door Nico Hazenbroek is opgericht. Eerst voornamelijk als glazenwassers- bedrijf, maar daarna snel uitgegroeid tot een van de grootste schoonmaakbedrijven in de Zaanstreek. Sinds een aantal jaar heeft Nico's zoon, Ron Hazenbroek, het stokje overgenomen.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud, van kantoren, bedrijfspanden, VVe's, traphallen, woningen, parkeergarages en andere objecten zoals portieken, garages etc. Naast glasbewassing en het schoonhouden van verschillende ruimtes zijn wij gespecialiseerd in vloeronderhoud, tapijt- en gevelreiniging.

Klanttevredenheid, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, persoonlijk contact, duurzame relaties, goed opgeleid personeel en een prettige werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij beschikken over een personeelsbestand van ruim 100 enthousiaste, vakbekwame medewerk(st)ers.

Wat kunnen wij voor u doen?