Tapijtreiniging

Waarom professionele tapijtreiniging

Iedereen die tapijt of vloerbedekking op de vloer heeft liggen, kent het wel; er loopt iemand met modderschoenen of erger overheen, de hond stoot een kop koffie of een glas rode wijn van de tafel en langzamerhand ontstaan er kringen en vlekken die ontsierend zijn en die niet meer te verwijderen zijn. Vlekken die op een gegeven moment gaan opvallen en waar u zich aan gaat ergeren, zeker in de winter wanneer u vaker binnen zit.

Nu kunt u natuurlijk aan de gang gaan met schoonmaakmiddelen om de vlekken te verwijderen; er is in de winkel van alles te koop, maar u zult al snel merken dat dit zelf poetsen meestal averechts werkt. Vaak ontstaan er na het verwijderen van vlekken op die plekken lichte kringen in het tapijt. Dit komt omdat nu de vlek wel weg is, maar de omgeving nog vuil is en dat valt ineens op.

Wat doet de professional?

Het is dan ook verstandig om eens in de zoveel tijd een professional in te schakelen om uw hele tapijt grondig te reinigen, zodat het weer fris en netjes is. Wij van Schoonmaakbedrijf De Toekomst weten precies hoe dat moet. We hebben meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van schoonmaken van onder meer tapijt bij bedrijven en particulieren en zorgen ervoor dat uw tapijt weer aandoet als nieuw. Uiteraard gaan we zeer vakkundig te werk, met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. De meubels kunnen blijven staan, die verzetten wij voor u. Zitten er hardnekkige vlekken in het tapijt en/of is er veel inloopvuil zichtbaar, dan gebruiken we hiervoor speciale reinigingsmiddelen. Is uw tapijt weer schoon en fris, dan brengen we, als u dit wilt, een beschermlaag aan zodat nieuw vuil minder goed kan doordringen en u uw tapijt langer mooi houdt.

Neem eens contact met ons op, dan kunnen we samen bekijken hoe we uw tapijt  weer ‘als nieuw’ kunnen maken.

Feed