Corona schoonmaak

Schoonmaak na corona

Dachten we een paar maanden geleden nog dat we grotendeels van de opgelegde beperkingen door het coronavirus verlost waren, niet blijkt minder waar. Het virus laait weer flink op en de regering heeft opnieuw maatregelen afgekondigd, die besmettingen zoveel mogelijk moeten voorkomen. Een van die maatregelen, thuiswerken als dit kan, is wederom de norm. Dit betekent concreet dat veel kantoorruimtes weer meer leegstaan en dat hier, als deze niet grondig schoongemaakt worden, schimmels, bacteriën en virussen de kans krijgen zich flink te vermenigvuldigen. Dit met alle ziekmakende risico’s van dien.

Waarom is een goede schoonmaak nodig?

Wist u trouwens dat het coronavirus een behoorlijke tijd kan overleven op oppervlakten als roestvrijstaal en plastic? Dus als medewerkers in uw bedrijf niet thuiswerken, is de kans op besmetting via oppervlakten een aanzienlijk risico. Het is dan ook verstandig om al uw kantoorruimtes, inclusief het sanitair en de kantine zeer regelmatig grondig te laten reinigen door een professioneel bedrijf.

Wat houdt een coronaschoonmaak in?

Bij Schoonmaakbedrijf De Toekomst weten we precies hoe we uw kantoorruimte volledig hygiënisch schoon moeten maken, zodat uw medewerkers nu en/of na corona weer veilig kunnen werken in een frisse omgeving. Dit draagt niet alleen bij aan de productiviteit maar ook aan een verlaging van het ziekteverzuim. Ook besparen we u geld omdat we al meer dan vijftig jaar ervaring hebben in het schoonmaken van allerhande (kantoor)ruimtes en snel en effectief kunnen werken. Het schoonmaken zit ons in het bloed, maar we houden ook van het milieu dus gaan we zo duurzaam mogelijk te werk. We gebruiken geen chemicaliën die schadelijk kunnen zijn en proberen altijd gebruik te maken van recyclebare producten.

Schakel Schoonmaakbedrijf De Toekomst dan ook in voor een ‘coronaproof’ schoongemaakt kantoor en zorg goed voor uw personeel, nu en in de toekomst.

Feed