Alles over glasbewassing met osmosewater

Het is belangrijk dat uw bedrijfspand een frisse uitstraling heeft en stralend schone ramen dragen daaraan bij. U kunt natuurlijk zelf met een sopje en een zeemlap aan de slag, maar dit kost veel tijd. Tijd die u beter aan het runnen van uw bedrijf kunt besteden! Bovendien weet u uit ervaring waarschijnlijk wel dat het lastig kan zijn om een perfect streeploos resultaat te behalen. Het inhuren van een professionele glazenwasser die gebruikmaakt van osmosewater is daarom vaak een betere oplossing. Lees verder voor meer informatie over de voordelen van professionele glasbewassing met osmosewater.

Waarom huurt u een professionele glazenwasser in?

Een professionele glazenwasser is veelal de beste keuze voor de glasbewassing van uw bedrijfspand. Voor een schoon, streeploos resultaat heeft u namelijk de juiste kennis en materialen nodig. Ook kan werken op hoogte zonder de juiste apparatuur erg gevaarlijk zijn. Een professional weet precies hoe dit veilig aangepakt kan worden.


Onze glazenwassers reinigen uw ruiten door middel van telescopische glasbewassing. Dit is een veiligere manier van glazenwassen dan traditionele methodes. Er kan namelijk vanaf de grond worden gewerkt en er zijn geen zware ladders of kraanwagens nodig. De telescopische stelen zijn voorzien van grote borstels, waarmee ook de kozijnen makkelijk gewassen kunnen worden.


Schoonmaakbedrijf De Toekomst gebruikt apparatuur van het merk Baudoin. Dit bedrijf levert hoogwaardige apparatuur voor glasbewassing. De apparaten zijn licht en makkelijk te bedienen, waardoor onze glazenwassers veilig, nauwkeurig en efficiënt uw ramen kunnen wassen. Voor glasbewassing gebruiken wij osmosewater dat wij zelf filteren voor een optimaal resultaat.

De voordelen van (warm) osmosewater
Osmosewater is water dat gefilterd is totdat het geen mineralen of organische vervuiling bevat. Het wordt daarom ook wel gedemineraliseerd water genoemd. Kraanwater bevat onder meer kalk, ijzer en diverse zouten. Dit is veilig om te drinken, maar laat die bekende lelijke strepen achter op glas. Osmosewater, daarentegen, droogt geheel streepvrij op. Perfect voor glazenwassen dus!


Een van de grootste voordelen van osmosewater is dat het de ruiten optimaal schoonmaakt zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen. Het pure water dringt beter door in verschillende oppervlakken en neemt gemakkelijk vuile deeltjes op. U heeft dus geen chemische reinigingsproducten nodig. Glazenwassen met osmosewater is daarom geheel milieuvriendelijk.


Schoonmaakbedrijf De Toekomst filtert zelf het osmosewater dat de glazenwassers gebruiken om de ruiten van uw bedrijfspand in de regio Kennemerland te reinigen. Zo kunnen wij keer op keer een nog schoner resultaat garanderen. Door het osmosewater te verhitten tot 67 °C wordt vuil nog beter verwijderd. Bovendien droogt het ongelooflijk snel op. Het resultaat: verbluffend schone, streeploze ramen in een handomdraai.

Wilt u meer weten over de voordelen van glasbewassing met osmosewater of zoekt u een professionele glazenwasser voor uw bedrijfspand in de regio Kennemerland? Neem dan snel contact met ons op.

Feed