Professionele schoonmaak

Persoonlijke schoonmaak door de professional

Iedereen vindt het fijn om in een schone omgeving te verblijven. Of dit nu thuis is, op kantoor, in een zorginstelling of in de sportschool: een schoon en frisse ruimte is niet alleen prettig in aangezicht, maar is ook gezond. Nu is goed schoonmaken een steeds terugkerende bezigheid, want binnen no time zit er weer ergens een laagje stof op, zijn de toiletten weer vies en zitten er vette vingerafdrukken op tafels en deuren en dat is niet ieders hobby.

Wat is periodieke schoonmaak?

Ieder huis of (kantoor)pand moet dus op regelmatige tijden worden schoongemaakt. In vaktermen noemen we dit een periodieke schoonmaak. Nu is het begrip periodiek best breed. Zo kunnen bepaalde schoonmaakwerkzaamheden – zoals het stoffen en dweilen en het schoonmaken van het sanitair – het beste dagelijks uitgevoerd worden, terwijl voor het reinigen van meubels en/of de vloerbedekking een paar keer per jaar goed schoonmaken voldoende is. Een bijkomend voordeel van als er periodiek wordt schoongemaakt, is dat een ruimte veel gemakkelijker te onderhouden is; het blijft beter schoon en dat scheelt uiteindelijk werk. Regelmatig schoonmaken vergroot daarnaast de levensduur en de ruimtes zijn hygiënischer waardoor ziektekiemen veel minder kans hebben om tot ontwikkeling te komen. 

Wat zijn de voordelen van een periodieke schoonmaak?

Maar goed schoonmaken neemt wel veel tijd in beslag en daar heeft niet iedereen de tijd voor of zin in. Gelukkig kunt u ook voor al het periodieke schoonmaakwerk een professioneel bedrijf, zoals Schoonmaakbedrijf De Toekomst, inschakelen. Wij garanderen u een hygiënisch en grondig schoongemaakt pand waar u geen omkijken naar hebt. Of dit nu een particuliere woning betreft of een bedrijfspand, sportschool of zorginstelling, bij De Toekomst weten we precies hoe schoon te maken. En dit doen we op een milieuvriendelijke manier, met duurzame producten en met professionele apparatuur. Neem eens contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden van periodieke schoonmaak.

Feed